Follow us on: Stuur ons direct een e-mail:

Workshops | Lokatie | Reacties | Contact

Cupcakes
Gifts
MoreHome & More

Cupcakes & More

Taarten & More

Boltaartjes & More

Gifts & More

Mini petit fours & More

More? & More

Impressie & More

Thema's & More

Prijzen & MoreWelkom bij Cupcakes, Gifts & More!
.........................................................................................................................................


Taarten

Hier kunt u een aantal voorbeelden bekijken van taarten die wij hebben gemaakt. Dit kan (in diverse afmetingen) een ronde taart of een vierkante taart zijn. Uiteraard zijn ook andere taartmodellen mogelijk, zie de foto’s.

Standaard geldt bij taarten een keuze van vanille- of chocoladebiscuit met 2 lagen vulling uit de keuzelijst (deze is op de prijslijst te vinden), 1 laag fruitgelei (ook naar keuze), en een afwerking met marsepein of fondant. In overleg en tegen meerprijs zijn meer lagen vulling/ fruitgelei uiteraard mogelijk, net als een afwerking met parelmoer, zilver of glitter of een foto op fondant/ouwel.

Wilt u voor een speciale gelegenheid een taart meenemen, maar u heeft nog geen een idee hoe die eruit moet zien? Bel of mail ons dan gerust. Samen komen we er wel uit.

Voor een prijsopgave kunt u ons mailen of bellen. Spreek, indien wij niet direct opnemen, uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u terug. Zie de foto’s om een idee te krijgen van onze zelfgemaakte taarten.
KvK nr. #56806515 | BTW-id: NL001942242B71 | T: 06 10 829 531 | E: info@cupcakesgiftsandmore.nl