Follow us on: Stuur ons direct een e-mail:

Workshops | Lokatie | Reacties | Contact

Cupcakes
Gifts
MoreHome & More

Cupcakes & More

Taarten & More

Boltaartjes & More

Gifts & More

Mini petit fours & More

More? & More

Impressie & More

Thema's & More

Prijzen & MoreWelkom bij Cupcakes, Gifts & More!
.........................................................................................................................................


Arrangementen
Workshops 2022

Met het oog op uw en onze gezondheid geldt dat wij workshops alleen kunnen organiseren binnen de op dat moment geldende Corona-regels/adviezen. Als u hierover vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Ook voor workshops cupcakes maken of taarten maken bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen de workshop evt. ook bij u aan huis geven.

Wij geven momenteel de volgende workshops:

Voor kinderen:
Workshop cupcakes maken:
Tijdens de workshop kunnen de kinderen de cupcakes decoreren (4 grote cupcakes en 4 kleine cupcakes). Wij zorgen voor vers afgebakken cupcakes, zodat de kinderen die deelnemen aan de workshop direct kunnen beginnen met marsepein/ fondant kleuren en decoreren.
Uiteraard wordt er gezamenlijk wat gedronken en gegeten en moet er hard gewerkt worden om het resultaat klaar te hebben om mee naar huis te nemen.

Kosten: 14,50 per kind, bij deelname meer dan 5 kinderen: 13,50 per kind.
Duur workshop: 2 - 2,5 uur

Workshop taarten maken:
De kinderen mogen zelf een kleine boltaart vullen en afwerken met marsepein of fondant. (I.v.m. de baktijd zullen wij die vers afgebakken meebrengen). De kinderen kunnen deze decoreren naar eigen wens met marsepein of fondant in alle gewenste kleuren (wij leren ze om dit zelf te kleuren). Uiteraard wordt er gezamenlijk wat gedronken en gegeten en moet er hard gewerkt worden om het resultaat klaar te hebben om mee naar huis te nemen.

Kosten: 15,00 per kind, bij deelname meer dan 5 kinderen: 14,00 per kind.
Duur workshop: 2 - 2,5 uur

Voor evt. andere taarten of verzoeken kunt u contact met ons opnemen.


Voor volwassenen:
Workshop cupcakes maken:
Tijdens de workshop kunnen de deelnemers de cupcakes met elkaar te bakken (6 grote cupcakes en 6 kleine cupcakes) en aansluitend decoreren. Wij kunnen ook voor vers afgebakken cupcakes zorgen, zodat de deelnemers aan de workshop direct kunnen beginnen met marsepein/ fondant kleuren en decoreren. Wij hebben voor iedere workshop een voorbeeld/ ontwerp waar u de materialen voor krijgt om dit te maken, maar u mag uiteraard ook zelf uw eigen cupcakes ontwerpen en decoreren.

U kunt de cupcakes decoreren naar eigen wens met marsepein of fondant in alle gewenste kleuren.

Kosten: 29,50 p.p. , bij deelname meer dan 5 personen: 27,50 p.p. Duur workshop: 2 - 2,5 uur

Workshop taarten maken:
De deelnemers mogen een ronde taart (vanille of chocolade) vullen en afwerken met marsepein of fondant. (I.v.m. de baktijd zullen wij die vers afgebakken meebrengen). De deelnemers kunnen deze decoreren naar eigen wens met marsepein of fondant in alle gewenste kleuren (wij leren ze om dit zelf te kleuren).

Kosten: 40,00 p.p., bij deelname meer dan 5 personen: 38,50 p.p.. Duur workshop: 2 - 2,5 uur

Voor evt. andere taarten/ verzoeken kunt u contact met ons opnemen.KvK nr. #56806515 | BTW-id: NL001942242B71 | T: 06 10 829 531 | E: info@cupcakesgiftsandmore.nl